Kroužky a plavání - organizace v šk. r. 23/24

11.09.2023 16:45

Vážení rodiče,

všechny kroužky zahájí činnost od října.

Do keramiky budou chodit všechny přihlášené děti.

ESS - rozpis předškoláků do 2 skupin je na nástěnce v hlavní vstupní chodbě.

Muzikantík a hopsálek: navýšili jsme kapacitu na 15 dětí, avšak pro stále vysokou poptávku jsme rozhodli takto: Dítě, které je přihlášeno pouze do jednoho z těchto dvou kroužků, bude docházet do kroužku celý rok. Dítě, které je přihlášeno současně do obou kroužků, bude docházet jedno pololetí do jednoho kroužku a druhé pololetí do druhého. Tyto děti budou tedy rozděleny do 2 skupin a v pololetí se skupiny vymění. Rozpis dětí do muzikantíku a hopsálku je na nástěnce ve vstupní chodbě. Děkujeme za pochopení.

Sedmikrásek je otevřený pro všechny zapsané děti.

POZOR!!

Do plavání začínáme jezdit již od přístího úterý 19. 9. 2023. Počítáme se všemi přihlášenými dětmi. Zatím čekáme na informaci o přesném času odjezdu, který určuje sám dopravce. Cena za plavání se ještě vyvíjí vzhledem k počtu přihlašovaných dětí z MŠ Tvarožná, zatím to vypadá na 600,- Kč za dopravu/dítě + 950,-za plavání/10 lekcí (proplácí pojišťovna).

Zatím kroužky a plavání neplaťte, vyčkejte na pokyn k platbě. Kdo jste již zaplatili, nevadí, případné přeplatky či nedoplatky spolu vyřešíme.

-- 
S pozdravem
B. Vlčková