12.6.2018 - Výlet na hrad Veveří

12.06.2018 13:56

12.6.2018 - Výlet na hrad Veveří

V úterý 12.6.2018 jsme v 8 hodin natěšeni nasedli do autobusu – směr hrad Veveří. V 9:30 byl pro návštěvníky připraven program na nádvoří hradu. Přivítali nás bubnováním....seznámili s programem a časovým plánem jednotlivých akcí. Děti si mohly u některých stánků vytvořit svůj výrobek, např. ze sádry vylité různé tvary, které si samy pomalovaly. U dalšího stanoviště si děti vybraly obrázky na látku, které si natiskly a následně odnesly domů. Další atrakce, které se dětem nabízely: bylo střílení z luku, žonglování a balancování s talíři.

V 11 hodin začala pohádka PRINC BAJAJA, do které se zapojily i některé děti. Pohádka plná vtipu se líbila a herci byli odměněni potleskem.

Během celého dopoledne měly děti možnost svačit a obědvat pochutiny, které jim rodiče doma připravili.

Po 12 hodině jsme se s hradem VEVEŘÍ rozloučili a vydali se směrem... přehrada, kde jsme čekali na příjezd parníku, který nás svezl na zastávku ROKLE. Zde na nás již čekal připravený autobus.

Do školky jsme přijeli všichni sice unaveni, ale zato plni zážitků. Počasí nám celý den přálo a my se můžeme těšit na další společné výlety.