9.-13.9. 2013 - Týden plný zážitků…

09.09.2013 21:43

Týden plný zážitků…

 

Procházka

První společný výlet jsme prožili neplánovaně v úterý 10.9. 2013. Byl krásný slunný den a my se vydali s maminkami a dětmi na první společný výlet do Viničných Šumic. Jednu cestu jsme se svezli autobusem a trénovali, jak se chovat v dopravním prostředku. Zpět jsme se vydali pěšky, cestou plnou krásných výhledů na okolní krajinu.

Nálada byla výborná. Usměvavým maminkám a našim malým turistům cesta rychle ubíhala. Pan učitel  se všemi “cvičil jazýčky“, prozpěvoval do kroku…a cestou jsme zvládli ještě prohlédnout místní zahradnictví.

Moc se nám to všem líbilo.

Děkujeme paní Stejskalové, paní Maštalířové, paní Šmerdové a paní Burešové za příjemný doprovod.

 

Co všechno umí zvířátka???

Ve středu 11.9.2013 se nám podařilo zhlédnout zajímavé vystoupení malého minicirkusu. Přijali jsme pozvání našich kamarádů z MŠ Viničné Šumice na představení se zvířátky.

Z malých opiček, které uměly to, co my děti, jsme byli nadšeni. Psíci pudlíci se předvedli coby výborní akrobaté a artisté. Největším překvapením pro nás byli hadi /paní učitelka nás připravila na malé barevné užovky/ a ejhle: z veliké dřevěné truhly byla vytažena 3,5m dlouhá krajta a menší 1,5m dlouhý hroznýš!!!!!  To jsme koukali….

Největší zážitek jsme měli z toho, že jsme si sáhli na živého hroznýše a vyfotili se s ním, jako s elegantní moderní šálou. Chválíme všechny děti, které byly odvážné a opravdu si vyzkoušely nezapomenutelný zážitek…..

Děkujeme opět maminkám, které byly s námi u toho: paní Stejskalové a paní Burešové.

Fotogalerie z minicirkusu k vidění ZDE.